BOMBA U MAKSIMIRU: Dinamo nakon Drmića kupio ovog igrača za 2,5 milijuna eura!

FOTO:

Veznjak bečkog Rapida Robert Ljubičić (22) od iduće sezone trebao bi nositi dres zagrebačkog Dinama, prenose austrijski mediji.

Kurier i Kronen Zeitung su objavili kako bi Ljubičić trebao preseliti u Maksimir za 2.5 milijuna eura, te određeni postotak kod iduće prodaje. Klubovi su navodno postigli dogovor, a važno je i da Ljubičić želi u Dinamo.

Ljubičić je zapeo za oko Dinama u međusobnom susretu u Europskoj ligi kada je bio jedan od najboljih Rapidovih igrača u pobjedi (2-1).

Nakon što je tri sezone proveo u St. Poltenu, Ljubičić je u Rapid stigao u lipnju prošle godine kao slobodan igrač i odmah se izborio za mjesto u momčadi. Njegov godinu dana stariji brat Dejan trenutačno je član njemačkog Kolna.

Braća Ljubičić su rođeni u Austriji, a roditelji su im Hrvati iz Bosne i Hercegovine. Dejan je igrao za mlađe uzraste austrijske reprezentacije, a ima i dva seniorska nastupa, dok je Robert sakupio dva nastupa za hrvatsku U-20 reprezentaciju, no kasnije je nastupio i za austrijsku U-21 reprezentaciju.

Komentari

komentara

« Povratak