BOMBA U MAKSIMIRU: Evo tko postaje novi napadač Dinama!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb ipak je odlučio dovesti još jednog napadača, i to nakon što su nakon nekoliko godina vratili Duju Čopa.

Kako prenose Sportske novosti, u Maksimiru se dogodio veliki zaokret u slučaju šibenskog napadača Denija Jurića. Naime, prije otprilike mjesec dana Jurić je bio na korak do dolaska u Maksimir, Dinamo i Šibenik sve su dogovorili, čekao se samo dogovor Modrih i Jurića.

Međutim, do dogovora nije došlo, Dinamo je odustao, a u Maksimir je u međuvremenu stigao i Duje Čop pa i nije bilo više potrebe za dolaskom šibenskog napadača. Zadnjih dana on se, pak, približio Osijeku, bilo je samo pitanje trenutka kad će potpisati ugovor za klub iz Gradskog vrta, Osječani su bili spremni Šibeniku poslati i neke igrače na posudbu, sve je bilo spremno za dolazak Denija Jurića. No, od utorka još jednom nova priča, čuli smo da od dolaska u Osijek neće biti ništa te da se Jurić opet približio dolasku u Dinamo!

Ne bude li novih preokreta i velikih promjena, već u srijedu ili četvrtak mogao bi potpisati za Modre. No, s obzirom na sve što se događalo u njegovu slučaju, pričekajmo još koji dan. Također, zato što je u ovom trenutku gužva u maksimirskom napadu, trebao bi Jurić još neko vrijeme, bar do zime, ostati u Šibeniku i onda doći u Maksimir.

Jer, nikako nije isključen odlazak Brune Petkovića, a nakon sjajnih partija na Euru ne treba čuditi bude li ponuda i za Marija Gavranovića pa bi Jurić možda i ranije mogao dočekati šansu. Komnen Andrić nije impresionirao na pripremama, Sandro Kulenović još se nije nametnuo pa bi u takvom odnosu snaga mogao Jurić stvarno ranije dočekati priliku. No, o tom potom.

Jasno, ovakav rasplet dodatno će rasplamsati nabujali rivalitet Osijeka, odnosno Nenada Bjelice i Dinama, Modri bi, dolaskom Jurića, pokvarili već gotov posao Osječanima, kao što su lani još prije dolaska Bjelice, u zadnji tren prema Maksimiru skrenuli i Marka Tolića s puta u Gradski vrt.

Komentari

komentara

« Povratak