BOMBA U NAJAVI: Ante Ćorić se vraća u HNL!?

FOTO:

Nekadašnji najveći talent hrvatskog nogometa, Ante Ćorić, odradio je uspješnu sezonu na posudbi u švicarskom Zurichu gdje je osvojio prvenstvo.

Ante je uglavnom bio rezerva, ali je ipak uspio upisati 23 nastupa u cijeloj sezoni. 25-godišnjak je zadovoljio Švicarce, ali oni trenutno nemaju novac kako bi otkupili njegov ugovor od strane talijanske Rome. Taj ugovor traje do ljeta 2023. godine.

No, prema pisanju Index.hr izgleda kako bi se Ćorić mogao vratiti u HNL, i to u Rijeku! Priča se pojavila u kuloarima, ali nije rijetkost da takva priča postane i stvarnost, posebno kada je u pitanju Rijeka koja svoje poslove voli odrađivati u tajnosti, po mogućnosti bez ijednog medijskog napisa do same objave posla.

Tako Rijeka navodno pregovara i s Alenom Halilovićem, još jednom bivšim velikim talentom Dinama, a danas nogometašem koji traži projekt kojim bi si spasio karijeru.

Razlika u plaći koju Ćorić ima u Rimu i koju bi mogao dobiti u Rijeci bi bila ogromna, vjerojatno bi nastavkom suradnje sa Zurichom mogao dobiti znatno veći novac, ali nije slučajno da su i mnogi bivši dinamovci prije njega birali Rijeku kada je trebalo spašavati karijeru.

Robert Murić, Andrej Kramarić, Domagoj Pavičić i Ivan Tomečak samo su neki od igrača, koji su, pod raznim okolnostima, birali Rijeku nakon Dinama i u njoj igrali nogomet kakav u Dinamu nikad nisu. Možda će baš Ante Ćorić biti sljedeći igrač na tom popisu.

Komentari

komentara

« Povratak