BOMBA U SPLITU: Srebrni Vatreni iz Rusije na korak do Hajduka!?

FOTO:

Prijelazni rok za transfere je odavno završio, ali klubovi i dalje mogu dovesti tkz. slobodne igrače. Svježi primjer je Ivan Tomečak koji je prije nekoliko dana predstavljen u zagrebačkoj Lokomotivi.

A uskoro bi novo pojačanje mogao dobiti i splitski Hajduk kako piše Net.hr. Povremeni hrvatski reprezentativac i srebrni iz Rusije 2018. godine, veznjak Filip Bradarić, prije otprilike ,mjesec dana raskinuo je ugovor s Al-Ahlijem, klubom iz Saudijske Arabije za koji je potpisao prije otprilike godinu dana, kada je stigao iz talijanskog Cagliarija.

Nakon što je raskinuo ugovor sa saudijskim klubom, odmah se pojavila priča da će kao slobodan igrač potpisati za splitski Hajduk, no sve je ostalo samo na glasini.

Sada je Bradarić na Instagramu podijelio jednu fotografiju zbog koje navijači vjeruju da je njegov povratak na Poljud jako blizu. Nalazi se u društvu poznatog splitskog nogometaša Romana Obilinovića i bivšeg hajdukovca, sina legendarnog Vatrenog Aljoše Asanovića, Antonija.

Tridesetogodišnji veznjak je svoju karijeru počeo upravo u Hajduku. Tamo se nije pretjerano naigrao pa je 2015. godine nakon posudbe u Primorac, preselio u Rijeku. Tamo je bio standardan prvotimac u sastavu Matjaža Keka te je s momčadi s Rujevice osvojio onu povijesnu titulu 2017. godine.

Nakon toga je igrao u Cagliariju te je 2019. godine posuđen Hajduku. Potom je imao kratku epizodu u Celta Vigu, također na posudbi, da bi 2020. otišao u Al-Ain. Godinu dana kasnije njegov ugovor otkupio je Al-Ahli.

Komentari

komentara

« Povratak