BOMBA ZA KRAJ PRIJELAZNOG ROKA: Real Madrid dovodi veliko pojačanje za 35 milijuna eura!

FOTO:

Već svi su bili uvjereni kako će Real Madrid i drugo ljeto zaredom odraditi bez ulaznog transfera, ali ipak se nešto događa, kako javlja Fabrizio Romano.

Talijanski ekspert za transfere, Fabrizio Romano, objavio je prije sat vremena kako su ‘Kraljevi’ ponudili 30 milijuna eura za 18-godišnjeg francuskog wonderkida, Eduardoa Camavingu, koji trenutno igra za Rennesa. Prije nekoliko dana suigrač mu je postao naš Lovro Majer, ali izgleda kako neće dugo biti zajedno.

Rennesu bi trebalo ići direktno 30 milijuna eura, a kroz bonuse posao bi mogao narasti na 35 ili 40 milijuna eura. Ovom talentiranom veznjaku ugovor istječe u ljeto 2022. godine pa zato Florentino Perez smatra kako ga može dobiti ispod cijene iako Transfermarkt kaže kako trenutno vrijedi čak 55 milijuna eura.

Camavinga je ponikao u Rennesu, a zanimljivo kako već ima čak 88 nastupa za prvu momčad iako mu je samo 18 godina. Također već ima tri nastupa za Francusku, a zanimljivo kako je debitirao u susretu protiv Hrvatske. To se dogodilo osmog rujna prošle godine.

 

Komentari

komentara

« Povratak