BOMBA ZA POČETAK PRIJELAZNOG ROKA: Dejan Lovren ide kod ponajboljeg trenera na svijetu?

FOTO:

Hrvatski velikan, Dejan Lovren, mogao bi u nadolazećem ljetnom prijelaznom roku ostvariti veliki transfer, pišu Sportske novosti.

Naime, iz pouzdanih izvora doznali su kako se bivši igrač Dinama našao na radaru talijanske Rome! Veliki Jose Mourinho želi ga vidjeti u svojoj momčadi, a kontakti su uspostavljeni. Ono što je zanimljivo je podatak da je Lovren davnih dana znao reći kako mu je velika želja raditi s ‘Posebnim’.

No, hrvatski reprezentativac nije samo na meti Rome. Za njegove usluge raspituju se i neki engleski premierligaši, a također i klubovi preko ‘Velike Bare’, oni iz MLS-a. Ugovor sa Zenitom traje mu još ovu sezonu, ali Rusi bi mogli zaraditi na njegovom odlasku ovog ljeta. Lovren je nedavno izjavio:

“Nisam imao dvojbe hoću li se vratiti u Rusiju, iako Zenit ove sezone neće nastupiti u europskim natjecanjima. To što Zenit neće nastupiti u Europi ne utječe na moju motivaciju. Nama je to jako bolno i ne razumijem takvu odluku. Sport i politika trebaju biti neovisni, a sada su mnogi sportaši, ne samo nogometaši, kažnjeni. Sve u svemu, situacija je jako teška i za mene. Veliki je pritisak na mene i neki ljudi žele da odem. Ne sviđa mi se to, jer za sve ovo što se danas događa nisam ja kriv, a niti Zenit. Nemam ništa protiv Rusije, ovdje su me dobro primili, ovdje imam dobre prijatelje.”

Rusi su prema njemu bili korektni od prvog dana, dobio je i kapetansku vrpcu tog kluba, u St. Peterburgu je doživio samo sretne trenutke, ako izuzmemo ozljedu gležnja.

Komentari

komentara

« Povratak