Braća Mamić i Damir Vrbanović izbrisani su iz registra članova GNK Dinama!

FOTO:

Pomalo senzacionalnu vijesti objavila je udruga „Dinamo to smo mi.“ Naime, donedavno glavni šef zagrebačkog kluba Zdravko Mamić i njegov brat Zoran te njihov intimus Damir Vrbanović više nisu članovi hrvatskog prvaka.

“Na zahtjev za isključenjem ove trojice iz kluba nam iz Dinama nikad nisu odgovorili, ali uvjereni smo da to njega ne bi došlo da mi nismo predali zahtjev. Pozdravljamo odluku da oni koji su oštetili Dinamo više nisu njegovi članovi. Sljedeći naš korak bit će da od optuženika zatražimo da klubu vrate novac koji su uzeli što je klupska skupština propustila učiniti.“

„Također, tražit ćemo i kaznenu odgovornost članova skupštine koji su izglasali da Dinamo nije oštećen što je sud u Osijeku jasno demantirao nepravomoćnom presudom”, poručio je predsjednik Udruge, Juraj Čošić.

U članku 19 piše da se članstvo ukida svakoj osobi koja je nanijela štetu klubu svojim ponašanjem, a spomenuti trojac je osuđen na više od 13 godina zatvora zbog toga što su Dinamo oštetili za oko 116 milijuna kuna.

Nedugo zatim, oglasio se i Dinamo te oštro opovrgnuo spomenute tvrdnje.

„Poštovani predstavnici medija,

GNK Dinamo demantira sve navode iz javnog priopćenja udruge „Dinamo to smo mi“ koji su se pojavili u medijima.

Članak 19. Statuta GNK Dinamo navodi kako je Izvršni odbor jedino tijelo kluba koje donosi odluku o brisanju članstva iz kluba, a Izvršni odbor nikada nije donio odluku da se Zdravko Mamić isključi iz članstva kluba.

Isto tako, „prošlog tjedna“ nitko nije izvršio uvid u registar članova kako se navodi u priopćenju te slijedom toga niti jedna informacija iz priopćenja nije točna. Naposljetku, ne znamo kome je u interesu širiti dezinformacije u trenutku kada se GNK Dinamo priprema za jednu od najvažnijih utakmica u novijoj povijesti kluba.“

Komentari

komentara

« Povratak