Bravo, gospodine Mourinho: Pogledajte kakvu poruku je Special One poslao Claudiu Ranieriju!

FOTO: Richard Sellers/Press Association/PIXSELL

Special One je zaista posebna osoba u nogometnom svijetu. Često djeluje kao hladna i ljuta osoba, ali pokazuje i svoju mekšu stranu… a posebno nas je sad iznenadio svojom porukom kolegi Ranieriju!

Special One brzo pojeo svoje riječi

Ranieri? On ima mentalitet nekog tko nema potrebe za pobjedama. Ima gotovo 70 godina. Osvojio je jedan Superkup i još jedan manji trofej. Prestar je da mijenja svoj gubitnički mentalitet. On je star i nije dovoljno dobar. Učio sam talijanski jezik mjesecima svaki dan po pet sati i kako bih mogao komunicirati s igračima, medijima i navijačima. Ranieri je u Engleskoj pet godina i još ima problema reći ‘dobar dan’ ili ‘dobro večer'” posprdno je govorio Jose Mourinho 2008. godine o Claudiju Ranieriju.

Claudio nije pao na ovaj očajni mamac već ga je samo ignorirao, i po tko zna koji put pokazao kakav je gospodin.  Imali su nevjerojatnu borbu za naslov u Italiji. Bila je to sezona 2009/10, a Ranieri je vodio Romu dok je Mourinho bio na klupi Intera. Roma je imala sve u svojim rukama, ali Special One je te sezone uzeo povijestnu tripletu. Treba li reći kako je Jose opet bocnuo Ranierija?

Ipak, Jose je morao okrenuti ploču u svibnju 2016. godine. “Titula koju sam osvojio u Chelseaju prošle sezone sada je u rukama Claudija Ranierija. To je nevjerojatan i čaroban osjećaj kojeg sam doživio u karijeri!”, rekao je Mourinho.

I danas je portugalski stručnjak odlučio pohvaliti svog kolegu, i to na zaista poseban način: “Prvak Engleske i Fifin trener godine je dobio otkaz. To je taj novi nogomet. Nastavi se smijati Claudio, prijatelju. Nitko ne može obrisati povijest koju si ispisao!”, rekao je Posebni.

Možete li pasti niže, gospodine? De Boer otvoreno optužio Hrvata za neslavnu epizodu u Milanu!

https://nogometne-vijesti.hr/europska-liga/izvuceni-parovi-osmine-finala-europa-lige-imamo-belgijski-njemacki-derbi-mourinho-ide-daleki-put/

 

Komentari

komentara

« Povratak