BRAVO, HAJDUČE: Hajduk svladao moćni Fenerbahče! Livaja se sukobio s protivnikom…

FOTO: Pixsell

Hajduk Split svladao je turski Fenerbahče 1:0, a jedini pogodak u prijateljskoj utakmici postigao je 16-godišnji Bruno Durdov.

Jedini gol pao je u 86. minuti. Melnjak je ubacio s lijeve strane, a Durdov primio loptu u kaznenom prostoru, okrenuo svog čuvara i pogodio snažno u bliži kut gola Fenera. Zanimljivo, utakmicu je obilježio vatreni sukob koji se dogodio u prvom poluvremenu.

Naime, u 30. minuti u Grazu došlo je do kratkog i žestokog okršaja između Marka Livaje i Fenerovog stopera Alexandera Djikua (29) pri rezultatu 0:0. U jednoj situaciji u blizini centra Ganac je žestoko ušao u duel s Hajdukovim kapetanom i hvatao ga u predjelu vrata.

Livaja je nekoliko sekundi izdržavao taj prekršaj i povlačenje za dres, a onda je odlučio uzvratiti istom mjerom. Na terenu je instantno zaiskrilo nakon što je Livaja uhvatio za vrat Djikua pa je došlo do naguravanja, no situacija se primirila nakon što su pritrčali suigrači. U teren je odmah ušao i Fenerov trener Jose Mourinho kako bi smirio situaciju. Livaja i Djiku su dobili žute kartone.

Komentari

komentara

« Povratak