BRAVO, KAPETANE: Evo kome je Modrić uputio oštru kritiku…

FOTO:

Luka Modrić povest će hrvatsku nogometnu reprezentaciju protiv Portugalaca i starog prijatelja Cristiana Ronalda na Poljudu (utorak, 20.45) u posljednjem kolu Lige nacija u kojemu lovi ostanak u Ligi A i želi završiti ispred Šveđana. (24sata)

Portugal je odlična momčad, ima puno mladih, dobrih i talentiranih igrača uz nekoliko iskusnijih poput Pepea i Cristiana koji igraju na visokom nivou i pomažu mlađima da preuzmu te uloge u budućnosti. Portugal je jedna od jačih momčadi na svijetu bez obzira na to što ne mogu obraniti titulu (u Ligi nacija) – rekao je Luka Modrić uoči posljednjeg treninga i nastavio:

– Drago mi je da smo se Ronaldo i ja vidjeli nakon dugo vremena i popričali o svemu. Vežu nas lijepe uspomene. Prisjetili smo se vremena iz Reala, jednostavan razgovor dvojice prijatelja, da ne ulazim previše u detalje.

Odakle vučete energiju? – Nogomet je moj život, i dalje imam motivaciju. Osjećam se dobro. Znam da nisam na početku karijere, da to neće još dugo trajati. Želim uživati na svakom treningu, osjećam se dobro psihički, fizički, dobro u svakom pogledu. Napravili smo dosta stvari Ronaldo i ja. Kad dođeš do takve razine, želiš tamo ostati. Svi ti uspjesi još te motiviraju da daješ maksimum i ostati tamo što duže.

Kako gledate na problem Maksimira?

– Ne znam da je netko rekao da ne bi više igrao na Maksimiru. Tako je kako je. Nije to od jučer, to je otkad je Hrvatske. Jednostavno, nemamo stadion kakav imaju druge europske zemlje. Ali meni je gušt igrati na Maksimiru, Poljudu, u Osijeku ili Rijeci kad je pun stadion. Što će se dogoditi u budućnosti, hoće li doći rješenje, hoće li se renovirati Poljud ili Maksimir ili graditi novi, nema smisla ulaziti u te teme. Ali definitivno Hrvatska zaslužuje bolje stadione, pogotovo nogometne. Grade se i košarkaške arene, ne znam što se sve ne gradi, da se ne može pomoći da se napravi bolji stadion… Toliko je nogomet promovirao Hrvatsku da bi bilo lijepo da se to napravi. Nadam se da će barem buduće generacije imati tu sreću i igrati u takvim uvjetima, mi nismo igrali u takvim uvjetima. Kad je pun stadion, zaboraviš na sve to i gušt je igrati – zaključio je Modrić.

Komentari

komentara

« Povratak