BRAVO, KAPETANE: Modrić savršeno spustio engleskom novinaru!

FOTO:

Hrvatski kapetan te vođa Vatrenih, Luka Modrić, danas je odradio posljednju presicu uoči važnog okršaja protiv Engleske. Taj dvoboj na rasporedu je sutra s početkom u 15:00.

Modrić je novinarima na press-konferenciji otkrio svoja očekivanja pred otvarajući susret na Euru, nije želio analizirati englesku reprezentaciju, ali je govorio o svojoj formi i očekivanjima navijača hrvatske reprezentacije.

“Osjećam se super, sezona je bila jako duga, ali izdržao sam sve napore. Ne treba posebno naglašavati koja je čast igrati za hrvatsku reprezentaciju, a isto tako i obaveza. Očekivanja su velika od navijača, a i mi od sebe očekujemo puno. Nadamo se da ćemo pokazati svoje pravo lice”, izjavio je Modrić, koji se potom podsjetio dvoboja iz Rusije prije tri godine.

Ondje je Hrvatska i preko Engleske stigla do najboljeg rezultata u svojoj povijesti, svjetskog srebra. Spominjali su se tada engleska arogancija i podcjenjivanje.

“Arogancija se nije odnosila na igrače i ekipu Engleske, nego na ekipu oko reprezentacije – primjerice novinare i komentatore. Ne bavim se onime što se govori sa strane, fokusirani smo na utakmicu”, sad je objasnio Modrić, koji se na smijao na upit engleskog novinara o taktici koju Hrvatska priprema za nedjelji sraz.

“Ti bi sad da ti otkrijem cijelu taktiku, ha ha. Ne mogu ulaziti u detalje, dobro smo se pripremili, izbornik nam je rekao što moramo raditi, a ja se nadam da ćemo to na terenu i pokazati. To kako ćemo pokušati iskoristiti njihove slabosti ćete vidjeti sutra, ne mogu vam to otkriti.”

 

Komentari

komentara

« Povratak