BRAVO LIVI: „Hrvatska ima bolji vezni red od Engleske i zato smo jači!“

FOTO:

Vatreni u nedjelju otvaraju Europsko prvenstvo utakmicom protiv Engleske na Wembleyu od 13 sati. Biti će to veliki ispit za izabranike Zlatka Dalića, pobjedom bi imali velike šanse za prolazak u nokaut fazu natjecanja.

Hrvatska ekspedicija danas u 17 sati iz Pule putuje za London, prije leta su press konferenciju preko zooma imali Mateo Kovačić i Dominik Livaković. Livi je istaknuo kako misli da smo bolji od Engleske te bi naš vezni red mogao donijeti prevagu.

“Nadam se da ćemo ih tu slomiti, to je naša velika šansa jer smo bolji od njih.” – poručio je Livaković te izazvao iznenađenje i pitanja engleskih novinara.

“A što to Engleskoj nedostaje, ako je Hrvatska bolja?” – pitao je njihov novinar.

“Modrić, Brozović, Kovačić, Vlašić. Eto, to Hrvatska ima, a Englezi nemaju. Engleska ima odlične igrače, pratim ih sve. Ali rekao sam svoje mišljenje, mislim da smo jači i rekao sam i zašto.” – odgovorio je sjajni vratar Dinama.

Livaković će vrlo vjerojatno ostvariti inozemni transfer nakon Eura, teško je za očekivati da će ostati u Maksimiru nakon brojnih upita europskih klubova.

Komentari

komentara

« Povratak