BRAVO, LUKA: Ikona Real Madrida kritizirala Modrića, pa mu ovaj savršeno spustio!

FOTO:

Guti je rekao da Modrić nije potreban Realu, te da ‘u jednom trenutku mora otići iz Madrida’. Iako cijelo vrijeme govori da iznimno poštuje hrvatskog čarobnjaka, smatra kako za Luku nema mjesta u momčadi Carla Ancelottija, što je još jednom istaknuo. (večernji.hr)

Hrvatski kapetan Luka Modrić jedna je od velikih legendi Real Madrida, no isto se može reći i za Hose Mariju Gutija, bivšeg nogometaša kraljevskog kluba. I dok Hrvata svi jako poštuju i govore o njemu s hvalospjevima, Guti se ne ustručava reći da je ‘njegovo vrijeme prošlo’.

Guti je rekao da Modrić nije potreban Realu, te da ‘u jednom trenutku mora otići iz Madrida’. Iako cijelo vrijeme govori da iznimno poštuje hrvatskog čarobnjaka, smatra kako za Luku nema mjesta u momčadi Carla Ancelottija, što je još jednom istaknuo.

– Luka Modrić ne upravlja dobro svojom situacijom. Morate shvatiti da godine prolaze i da ne možete igrati sve utakmice. Potrebna je tjelesna građa koju više nemate. Još uvijek može biti koristan za Real ako ostane, ali mora razumjeti svoju ulogu. Polovica utakmica i minute s klupe – rekao je Guti u emisji El Chiringuito, a prenosi medij AS.

Modrić je dugo vremena šutio na riječi svog dugogodišnjeg kritičara, ali sada je odlučio odgovoriti.

– Oni izvana mogu govoriti i davati svoje mišljenje, ali nisu u mojoj glavi niti znaju šta ja mislim – poručio je Modrić, pritom jasno misleći na Gutija i na njemu slične.

Komentari

komentara

« Povratak