BRAVO, MAJSTORE: Joško Gvardiol dobio najveću ocjenu u epskoj utakmici! Pogledajte mu brojke…

FOTO:

Spektakularne prve utakmice četvrtfinala vidjeli smo u Ligi prvaka. Real Madrid i Manchester City remizirali su 3:3, a također remi 2:2 vidjeli smo u Londonu na susretu između Arsenala i Bayern Munchena.

U Londonu pak nismo vidjeli Hrvate na djelu, ali zato jesmo u Madridu gdje su igrala čak tri naša reprezentativca: Joško Gvardiol, Mateo Kovačić i Luka Modrić. A uistinu sjajan bio je ovaj prvi, naš branič Joško Gvardiol.

Nastup hrvatskog reprezentativca svakako je obilježio fantastičan pogodak u drugom poluvremenu, no Gvardiol je bio sjajan kroz svih 90 minuta.

Stoga ne treba čuditi da je upravo on s ocjenom 7.8 najbolje ocijenjeni igrač utakmice prema Sofascoreu. Uz pogodak, Gvardiol je imao i četiri oduzete lopte, tri presječena dodavanja, a osvojio je 6/10 duela u kojima se našao. Imao je i točnost dodavanja od 90 % (63/70).

Što se ostalih hrvatskih nogometaša tiče, Mateo Kovačić je također odradio cijeli susret za City i za njega po algoritmu Sofascorea dobio ocjenu 6.8. Luka Modrić je kod Reala ušao u 72. minuti i ocijenjen je sa 7.1.

Komentari

komentara

« Povratak