BRAVO MANDŽO: Veliki Mario Mandžukić donacijom pomogao svojim Slavoncima, preko Instagrama poslao dirljivu poruku!

FOTO:

Osvajač svjetskog srebra iz Rusije i bivši reprezentativac Mario Mandžukić opet je velikodušno pomogao svojim Slavoncima. Cibalia.info prenosi da je Mandžo odlučio uplatiti donaciju Tehničkoj školi Ruđera Boškovića u Vinkovcima te im tako pomoći u izradi zaštitnih vizira.

“U ime učenika i nastavnika Tehničke škole Ruđera Boškovića Vinkovci i svoje osobno ime, od srca se zahvaljujem Mariju Mandžukiću na velikodušnoj donaciji. Donacija našeg vatrenog Slavonca, Super Maria, omogućit će daljnju proizvodnju vizira za heroje – zdravstvene djelatnike u bolnicama diljem Hrvatske! Tehnička škola nastavlja proizvodnju u tri smjene uz veliki vjetar u leđa našeg Mandže! Hvala” – zahvalio se Mariju na pomoći ravnatelj škole Mate Vukušić.

U Tehničkoj školi se s proizvodnjom zaštitnih vizira započelo  prije dva tjedna. Na tu sjajnu ideju je došao profesor računalstva i elektroskupine predmeta Danijel Pobi koji je vidio da se to proizvodi u jednom poduzeću u Češkoj.

U početku, proizvodi kapacitet je bio 15 komada, a danas je taj broj porastao jer su neke ustanove ustupile svoje printere. Zahvaljujući dodatnim donacijama ljudi su nabavili i nekoliko novih printera pa je proizvodnja povećana na čak  75 zaštitnih vizira.

Mandžukić se povodom pandemije koronavirusa oglasio na svom Instagramu i poslao dirljivu poruku. Trenutno nastupa u katarskom klubu Al Duhail ali sve se više spominje kako bi se uskoro mogao vratiti u Europu, zainteresirani su turski velikani Bešiktaš te Fenerbahče.

“Suosjećam sa svima koje je pogodila aktualna pandemija i želim zaraženima brz oporavak. Velika podrška svim doktorima, medicinskim sestrama i svima koji rade i riskiraju svoje zdravlje za sve nas. Svim srcem se nadam da će nam se svima život uskoro vratiti u normalu. Do tada, budimo pametni i odgovorni, slijedimo upute nadležnih službi koje su pokazale da znaju što rade. Pazite na sebe i bližnje.” poručio je nezaboravni Super Mario.

Komentari

komentara

« Povratak