Bravo, Miraleme! Pjanić kupio kuću beskućniku iz Sarajeva…

FOTO:

Ajet Mamuti dvaput je ranjavan u obrani Sarajeva od srbočetničkih napada 90-ih godina. Opsada glavnog grada BiH jedna je od najdužih u povijesti modernog ratovanja, trajala je 3,6 godina što je triput dulje od bitke za Staljingrad.

Ajet je kao pripadnik Armije BiH sudjelovao u najtežim bitkama obrane grada na koji je tijekom opsade dnevno padalo 329, a ukupno 50.000 tona artiljerijskih projektila, a sedam godina ostavili su ga da živi u najgorim uvjetima, bez krova nad glavom.

Nije krio suze, ispričao je svoju priču, a ona je stigla do veznjaka Juventusa i BiH reprezentacije Miralema Pjanića koji mu je kupio kuću, piše portal Novihorizonti.ba.

– Godine provodim bez doma, obitelji… Siroče sam, a prihvatili su me jedino moji suborci. Žena me davno napustila, radim da bih se prehranio, ali godine su tu pa je sve teže – ispričao je Mamuti, ponosan na dane kad je branio svoju zemlju.

Zahvaljujući Pjaniću barem se više ne mora brinuti za krov nad glavom.

Reprezentativac BiH uvijek se odazove humanitarnim akcijama, a kad je čuo za Ajetovu priču, odlučio je nešto napraviti. Kapa dolje, Miraleme…

Komentari

komentara

« Povratak