BRAVO ZA MODRE: Dinamo se priključio velikoj kampanji za djecu u kojoj sudjeluju slavni europski klubovi!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo uključio se u jednu akciju humanitarnog karaktera koju je pokrenulo Europsko udruženje klubova (ECA). Povodom Međunarodnog dana nestale djece (25. svibanj) hrvatski prvak se priključio akciji „FootballCarresse“.

Preko dvjesto nogometnih klubova iz cijelog svijeta objavit će 25. svibnja na službenim Twitter profilima posebnu objavu koja uključuje poruku kampanje i video nestale djece diljem Europe i svijeta. Ideja je ove inicijative kroz društvene mreže poznatih nogometnih klubova pokušati pronaći nestale mališane.

Hvalevrijednu akciju su pokrenuli Međunarodni centar za nestalu i zlostavljanu djecu i Europsko udruženje klubova, uz pomoć nogometnog kluba  Roma koji pomaže u organizaciji  projekta. Zahvaljujući objavama talijanskog kluba na društvenim mrežama, proteklih je mjeseci pronađeno nekoliko nestale djece.

U ovu kampanju priključili su se i mnogi europski uglednici  poput Liverpoola, Barcelone, Marseillea, Borussije Dortmund, Milana, PSG-a, Real Madrida, Manchester Uniteda…Sjajan potez napravio je i Dinamo.

Komentari

komentara

« Povratak