Brazilac bi natrag u Europu: Oscarova bajka postaje noćna mora!?

FOTO:

Oscar je u prosincu potpisao za Shanghai SIPG, koji ga je kupio za nevjerojatnih 70 milijuna eura!

Chelsea napravio sjajan posao, a Oscar se ne bi smio žaliti

Conte i Chelsea su napravili strašan posao. Dobili su fantastičan iznos za igrača koji nije redovito igrao u dresu Plavaca. Ipak, čini se kako je 25-godišnji Brazilac malo uranio s odlaskom u daleku Kinu.

Samo manje od mjesec dana, Oscar je navodno priznao bliskim prijateljima kako nije zadovoljan načinom života te da bi se rado vratio u Europu, pa čak i u Chelsea. Bez obzira što ga navijači doživljavaju kao izdajicu.

Priznao da je sve zbog novca

I prilikom dolaska u Kinu, mogli smo vidjeti da nema osmijeha na njegovom licu. Doduše, mogli ste vidjeti onaj kiseli osmijeh da mu i nije svejedno. I sam je priznao kako je došao zbog novca. Sad će morati odraditi nekoliko godina u “nenogometnom svijetu”, gdje ipak sve više i više dolaze zvijezde iz nogometne Europe.
“Da mi novac ne treba ne bih napuštao Brazil uopće. Vjerujem da bi većina igrača donijela istu odluku kao i ja. Znam da je igranje u Kini nakon Chelseaja korak nazad, ali ponavljam da novac nisam mogao odbiti”, rekao je Oscar, ali očigledno da će mu prvobitna bajka postati pravi pakao. Ili će smoći snage, pa se naviknuti na novu kulturu i novi život.

Komentari

komentara

« Povratak