Brazilac se prehladio u Kataru, pa otkrio najveći problem koji imaju njegovi suigrači!

FOTO:

Ovogodišnje Svjetsko prvenstvo po mnogočemu je potpuno drugačije od svih dosadašnjih. Prije svega, termin održavanja je pomaknut na kasnu jesen.

Neobični problemi

Svjetsko prvenstvo u Kataru drugačije je od svih dosadašnjih. Osim termina igranja, brojni kurioziteti prate organizaciju ovog Mundijala.

Domaćin se potrudio pripremiti savršene uvjete za 32 reprezentacije, a poseban izazov je bila klima koja vlada u ovoj zemlji. Po prvi puta u povijesti svjetskih prvenstava stadioni su opremljeni klima uređajima. Iako FIFA ne dopušta potpuno zatvaranje krovova, ono je na katarskim stadionima moguće. I bez toga, uoči svake utakmice stadioni se hlade na idealnih 22 – 25  stupnjeva, kako bi igračima i gledateljima bilo ugodno.

Ipak, nisu svi nogometaši oduševljeni ovakvim uvjetima. Prvi koji se javno požalio na klima uređaje na stadionima u Kataru je reprezentativac Brazila, Antony. On je otkrio kako se prehladio na samom početku Svjetskog prvenstva, a za to je okrivio klimatizaciju.

„Bilo je malo teško na početku. Loše sam se osjećao nekoliko dana zbog prehlade što je zakompliciralo stvari za mene. Oporavio sam se i sada sam tek na 100%. To je bila prehlada i upala grla, a sve zbog klima uređaja na stadionima.”, rekao je Antony i dodao:

„Nisam jedini kojem to smeta. Nekolicina nas je imala upalu grla i kašalj. Srećom, brzo smo se oporavili. Sada sam spreman i na raspolaganju izborniku kada god me zatreba.”

Komentari

komentara

« Povratak