Legendarni Ronaldo objasnio zašto je na SP-u 2002. godine imao onu prestrašnu frizuru

FOTO:

Luis Nazario da Lima, poznatiji kao Ronaldo, a u novije vrijeme i kao “pravi Ronaldo”, na Svjetskom prvenstvu 2002. godine odveo je sjajni Brazil do titule.

Jedan od najboljih napadača svih vremena bio je najbolji strijelac turnira s osam golova, a u finalu je Njemačkoj zabio oba u pobjedi 2:0 čime je Brazil osvojio peti naslov svjetskog prvaka.

No, baš kao i igrom, Ronaldo je plijenio pozornost groznom frizurom koju je pripremio posebno za taj turnir. Baš kao i njegova misteriozno loša igra u finalu SP-a 1998. godine, svjetsku javnost godinama je zanimalo što mu je bilo da se tako glupo ošišao. Konačno, Ronaldo nas je riješio te muke.

“Imao sam nekih problema s koljenom i svi su pričalo o tome. Odlučio sam se tako ošišati i kad sam se pojavio na treningu reprezentacije svi su me u čudu gledali. Onda su počeli pričati samo o mojoj frizuri, a manje o ozljedi, što mi je omogućilo da s manjim pritiskom i puno opuštenije treniram”, otkrio je Ronaldo.

Brazil od tada nije osvojio Svjetsko prvenstvo, ali Ronaldo vjeruje da u Rusiji imaju dobru šansu.

“Jako sam optimističan jer se momčad znatno promijenila u zadnje dvije godine. Mislim da smo u krugu favorita s Njemačkom, Španjolskom i Francuskom i stvarno vjerujem da možemo otići do kraja”, dodao je Il Fenomeno.

 

Komentari

komentara

« Povratak