BRAZILSKI VETERAN: Moramo se prilagoditi, hrvatska škola nogometa je slična srpskoj!

FOTO:

Brazil je sinoć bez ikakvih problema prošao u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, u kojem će igrati protiv Hrvatske.

Brazilac najavio utakmicu s Hrvatskom

Hrvatska i Japan u petak od 16 sati igraju četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Kataru. Na Hrvatsku se osvrnuo i legendarni Dani Alves. Brazilac, s 39 godina na leđima došao je na turnir u Katar kao jedan od najstarijih igrača, a među suigračima ima mentorski status zbog golemog iskustva.

Nakon pobjede u osmini finala nad Južnom Korejom, Alves se osvrnuo na Hrvatsku:

„Težak protivnik s vrlo dobrim igračima koji igraju u velikim europskim klubovima. Škola nogometa slična srpskoj, s dosta fizičkog intenziteta. Moramo se prilagoditi, moramo dobro isplanirati utakmicu. 

Imat ćemo odličnog protivnika. Vjerujem da smo u trenutku kada moramo stati na zemlju, nastaviti s istom poniznošću. Ova ekipa je vrlo snažna, vrlo spokojna. Danas smo otišli malo dalje na putu do cilja. Moramo ostati smireni, još se puno toga treba dogoditi.”

Novinare je zanimalo i što misli o Messiju, s kojim bi se Brazil mogao naći u polufinalu, ako Brazil izbaci Hrvatsku, a Argentina Nizozemsku.

„Što reći o Messiju? Sve prolazi kroz njega, kroz njegove noge. On je u brutalnoj formi. Sve što moramo je boriti se za naš cilj. Ali prvo, ne možemo razmišljati o tome. Mi smo u četvrtfinalu, a ne u polufinalu. Iz poštovanja prema Hrvatskoj moramo biti fokusirani na tu utakmicu. S druge strane je puno kvalitete i zaslužuju 110 posto naše pozornosti.”, odgovorio je brazilski veteran.

Za najbolje listiće kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak