BREAKING NEWS: Dinamo Zagreb dovodi najveće pojačanje u povijesti kluba!?

FOTO:

Hoće li aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb uskoro napraviti najveći posao u povijesti hrvatskog nogometa?

Naime, ugledni domaći medij Večernji.hr prenosi kako su sada znatno porasle šanse u vezi senzacionalnog povratka Luke Modrića u Dinamo! Modri su preko poznate španjolske Marce napravili zaista fantastičan potez.

U današnjem izdanju Marce preko cijele stranice izašao je oglas kojeg je platio Dinamo, a na kojem piše “Tiene Todo El Sentido Del Mundo”, ili u prijevodu: “Imalo bi smisla”. Potpisan je predsjednik Dinama Velimir Zajec.

Bilo bi zanimljivo vidjeti jutrošnju reakciju Luke Modrića na taj oglas u Marci, inače najpopularnijem sportskom španjolskom dnevniku. Kako god, krenula je kampanja vraćanja Modrića u Dinamo, a ne trebamo ni naglašavati što bi to značilo za Dinamo, ali i općenito za cijeli hrvatski nogomet i HNL. Zlatna lopta u dresu zagrebačkog velikana, kako to lijepo zvuči! A koliko god izgledalo kao san, moguće je da se na kraju ostvari. Jer, Luki istječe ugovor s Realom, pa zašto se ne bi vratio u Hrvatsku, u svoj bivši klub završiti grandioznu karijeru. U klubu koji ga je vinuo u svjetske nogometne visine.

Dinamo je napravio prvi korak, i to na senzacionalan način, a uskoro ćemo vidjeti i Modrićevu reakciju. Inače, Luka je za prvu momčad Dinama igrao od 2005. do 2008. godine, te u 94 nastupa postigao 27 pogodaka. Red je da u plavom dresu dođe do 100. nastupa, nadamo se već iduće sezone…

Komentari

komentara

« Povratak