BREAKING NEWS: Evo za koju reprezentaciju će igrati Petar Sučić!

FOTO:

Fantastični 20-godišnji veznjak, Petar Sučić, jučer je bio jedan od najboljih igrača Dinama u velikom slavlju nad grčkim PAOK-om 2:0.

Ovaj veznjak je jučer protiv vodeće momčadi grčkog prvenstva imao je brojke na razini vrhunskih veznjaka Lige prvaka. Hrvatski nogometni savez je ekspresno reagirao te dogovorio sa Sučićem da odbije pozive iz BiH te da se stavi na dispoziciju hrvatskim izbornicima, prenose vodeći domaći mediji.

S obzirom na to da mu je tek 20 godina, Sučić i dalje može nastupati za U-21 reprezentaciju koju vodi Dragan Skočić, a u perspektivi, baš kao i svaki član U-21 reprezentacije, ima pravo nadati se pozivu Zlatka Dalića. Velik je ovo potez HNS-a koji je na sličan način osigurao i da Niko Kristian Sigur iz Hajduka odabere Hrvatsku ispred Kanade.

Podsjetimo, na Sučićevoj poziciji u Dinamu bili su Ademi, Mišić, Halilović i Bulat i nije mogao računati na preveliku minutažu. No, Sučić je šutio i radio i svojim pristupom sve više je iskakao u prvi plan, što na treninzima, što u minutaži koju je dobio.

Krajem prošle i početkom ove godine za mjesto se borio s Markom Bulatom, koji se sad ozlijedio i Sučić je iskoristio priliku koju je dobio. Svidio se i starijim igračima u momčadi, osobito njegova sposobnost učenja, radne navike i upijanje informacija, te ima njihovo veliko povjerenje.

Komentari

komentara

« Povratak