BREAKING NEWS: Hajduk Split prodao Stipu Biuka!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Hajduk Split danas je putem društvenih mreža potvrdio kako je klub prodao supertalentiranog Stipu Biuka!

Prodan je u američki Los Angeles FC u jednoj od najvećih prodaja u povijesti splitskog kluba. Prema neslužbenim informacijama, vrijednost transfera iznosi 6.5 milijuna eura, a s bonusima se može popeti i do osam milijuna. Hajduk ima i 20 posto od sljedećeg transfera.

Uračunamo li i bonuse u vrijednost transfera, ovo je druga najveća prodaja u povijesti Hajduka. Skuplji je bio jedino Nikola Vlašić koji je Evertonu prodan za 10.8 milijuna eura. Također se radi i o drugoj najskupljoj kupovini u povijesti Los Angelesa, aktualnog prvaka MLS-a.

“Zahvalio bih se svim ljudima u Klubu, svim trenerima koji su me trenirali sve ovo vrijeme, predsjedniku i Upravi koji su stali iza mene u svim trenucima. Bit ću navijač Hajduka i dalje. Sigurno je da ću odavde nositi lijepe uspomene, juniorsko prvenstvo, osvojeni Kup, doček na Rivi, a bio sam kapetan dvije utakmice i to ću pamtiti cijeli život. Zahvalio bih se svim suigračima i navijačima koji su uvijek bili uz nas”, rekao je Biuk na oproštaju od Hajduka.

Biuk je tako napustio klub nakon 67 nastupa u službenim utakmicama u kojima je postigao šest pogodaka i podijelio deset asistencija. Debitirao je za prvu momčad u ožujku 2021. godine, a iz kluba odlazi četiri dana nakon 20. rođendana.

Za najbolje tipkove kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak