BREAKING NEWS: HNS odlučio gdje će se igrati dvoboj protiv Slovačke!

FOTO:

Odmah nakon remija protiv Walesa počele su priče kako Hrvatska neće igrati u Rijeci dvoboj protiv Slovačke. No, HNS je prije nekoliko trenutaka objavio veliku vijesti.

Kao što je Izvršni odbor HNS-a odlučio na sjednici održanoj 11. srpnja ove godine, utakmica Hrvatska – Slovačka u sklopu Europskih kvalifikacija za EURO 2020. godine bit će odigrana u Rijeci. Podsjetimo, hrvatskoj reprezentaciji potreban je bod u toj utakmici kako bi osigurala plasman na Europsko prvenstvo.

Imajući u vidu izuzetnu važnost utakmice, rukovodstvo HNS-a razmotrilo je opciju igranja na većem stadionu koji bi mogao odgovoriti očekivano velikom interesu navijača Hrvatske. Ipak, ostalo se pri ranije zauzetom stavu da će kvalifikacije biti odigrane u četiri najveća hrvatska grada te će nakon Zagreba, Osijeka i Splita svjetske doprvake u ovom ciklusu dočekati i Rijeka.

Jedinstven je stav HNS-a da će reprezentacija u Rijeci imati idealne uvjete za pripreme za utakmicu te sjajnu podršku na stadionu HNK Rijeka. Informacije o prodaji ulaznica bit će objavljene naknadno na internetskoj stranici HNS-a, prenosi službena stranica hrvatskog nogometnog saveza.

STIGLE PRVE INFORMACIJE O OZLJEDI MODRIĆA: EVO ŠTO KAŽU U NAŠEM TABORU NAKON PRVOG PREGLEDA

IPAK IZVAN POGONA: Real objavio detalje Modrićeve ozljede!

TAMO JE IPAK HOKEJ NA PRVOM MJESTU: OVA REPREZENTACIJA NADOMAK JE POVIJESNOG PLASMANA NA EURO!

 

Komentari

komentara

« Povratak