BREAKING NEWS: HNS pokrenuo postupak protiv Livaje!

FOTO:

HNS (Hrvatski nogometni savez) je pokrenuo disciplinski postupak protiv najboljeg Hajdukovog igrača Marka Livaje zbog pjevanja pjesme neprimjerenog sadržaja, stoji na službenoj stranici HNS-a.

“Nakon završetka utakmice finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa odigranog u Rijeci, u kojem je Hajduk svladao Šibenik s 2:0, pokrenut je disciplinski postupak protiv igrača Hajduka Marka Livaje zbog pjevanja pjesme neprimjerenog sadržaja”, piše HNS.

Tijekom cijele utakmice smo gledali žestok verbalni okršaj Torcide i Funcuta, a on se nastavio i nakon nje. Marko Livaja je u jednom trenutku prilikom slavlja preuzeo megafon i poveo pjesmu koju je Torcida smislila posebno za navijače Šibenika i pjeva ju godinama. “Freze, traktori i seoski putevi, pičke šibenske, pičke šibenske, dobit ćete batine”, odjekivalo je Rujevicom.

Podsjetimo, Livaja je zabio gol za 2:0 iz penala u sudačkoj nadoknadi, a tom prilikom je i provocirao Funcute. Podigao je dva prsta dok je slavio pogodak, što je izazvalo veliki revolt šibenskih navijača. Prije samo par dana vratar Gorice Radošević je ostanak u ligi slavio u Livajinom dresu, a Šibenčanima je poručio: “Adio, Jude.”

Članak 84. Disciplinskog pravilnika kaže da će se igrača kazniti novčanom kaznom ili zabranom igranja do šest utakmica ako prekrši neku od odredbi Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika, a u slučaju ponovljenog ili težeg djela, bit će kažnjen zabranom igranja od tri od 12 utakmica.

Inače, jutros nam je u Inbox doletjela zanimljiva poruka pa tako jedan izvor tvrdi kako će Livaja sigurno dobiti bare tri utakmice kazne…

Komentari

komentara

« Povratak