BREAKING NEWS: Luka Modrić odlučio do kad će igrati za Hrvatsku!

FOTO:

Hrvatski velikan, Luka Modrić, uskoro će nastupiti na svom četvrtom Svjetskom prvenstvu. A to će biti i posljednje za našeg kapetana.

Naime, Luka Modrić je odradio veliki intervju za FIFA+kanal, a ujedno je u razgovoru otkrio veliku ekskluzivu. Modrić je potvrdio kako će Svjetsko prvenstvo u Kataru biti posljednje veliko natjecanje u dresu Hrvatske nogometne reprezentacije.

“Svjestan sam da mi se bliži kraj karijere i ovo Svjetsko prvenstvo je posljednje natjecanje koje ću igrati za Hrvatsku”, poručio je Modrić. “Ljudi me često pitaju zašto i dalje igram za Hrvatsku umjesto da se fokusiram na klub. Reprezentacija je nešto jako posebno za mene. Nema većeg gušta nego igrati za svoju državu. Moj oproštaj će biti nevjerojatno težak”, dodao je.

Luka je u dresu hrvatske reprezentacije upisao čak 154 nastupa što je apsolutni rekorder. Uz to je postigao 23 pogodaka.

U karijeri je igrao za HŠK Zrinjski Mostar, Inter Zaprešić, Dinamo Zagreb, Tottenham Hotspurs i Real Madrid. Najveći individualni uspjeh doživio je 2018. godine kada je osvojio Zlatnu loptu, a uz to je bio i najbolji igrač Svjetskog prvenstva iste te godine u Rusiji.

Komentari

komentara

« Povratak