BREAKING NEWS: Mario Stanić odlazi iz Hajduka, evo što je s ostalim članovima struke!

FOTO:

Dolaskom novog predsjednika Lukše Jakobušića došlo je i do promjena u Hajduku. Portal 24 sata javlja da bivši proslavljeni reprezentativac Mario Stanić odlazi s Poljuda! Nakon razgovora predsjednika i sportskog savjetnika bivšeg predsjednika Brbića, došla je vijest kako Stanić odlazi.

Jakobušić je već najavio kako će popričati sa Stanićem koji mu mora objasniti kako je Hajduk uspio završiti tek peti. Pojačanja koja su Bijeli angažirali nisu pokazali da su vrijednost više, jedino je grčki napadač Diamantakos donekle pokazao kako će biti pojačanje. Očito se Stanićeva objašnjenja nisu svidjela novom čelniku te je došlo vrijeme za rastanak, postoji mogućnost da je brončani iz Francuske sam ponudio ostavku.

Stanić dakle napušta fotelju, trener Hari Vukas zasada ostaje na klupi Hajduka dok zasada ne odlazi ni sportski direktor Ivan Kepčija. Hajduk za vikend ima tešku utakmicu protiv Osijeka pa mijenjati trenera i izazivati potrese uoči tog dvoboja nema smisla. Zna to dobro i novi predsjednik pa će na radikalnije poteze zasada pričekati.

Od imena koja se spominju u prvi plan dolazi Matjaž Kek, isti medij navodi da je Jakobušić nazvao slovenskog izbornika ali detalji razgovora nisu poznati. Od ostalih imena u prvi plan dolaze Goran Tomić iz Lokomotive te Goran Sablić, nekadašnji igrač Hajduka.

Što će biti sa Vukasom i Kepčijom, trebali bi saznati u narednom razdoblju…

Komentari

komentara

« Povratak