BREAKING NEWS: Marko Livaja otišao iz reprzentacije!

FOTO:

Kako prenose vodeći domaći mediji današnji trening reprezentacije propustio je Marko Livaja, igrač Hajduka, koji je jučer bio u centru sukoba s navijačem.

Mediji su imali pravo prisustvovati na prvih 15 minuta treninga, dok navijačima pristup nije bio dopušten, a još nije poznato iz kojeg razloga među hrvatskim reprezentativcima na treningu nije bilo kapetana Hajduka. No, kasnije su Sportske novosti ipak doznale razlog.

Naime, Marko Livaja napustio je reprezentaciju! Odluka je to koju je nakon današnjeg treninga na Rujevici, na kojem nije sudjelovao, priopćio izborniku Zlatku Daliću. Kako doznaju Sportske novosti, osjeća se Livaja kao veliki teret reprezentaciji nakon incidenta kojeg je proživio s riječkim navijačima na otvorenom treningu u ponedjeljak.

Podsjećamo, Livaja je izgubio živce zbog niza uvreda koje su mu uputili pojedini gledatelji s tribine. Prekinuo je trening i krenuo prema publici kako bi se verbalno obračunao s onima koji su mu dobacivali. Za njim su potrčali i drugi igrači, ali i Vedran Ćorluka, koji je smirio situaciju.

Incident je za Novu TV prokomentirao izbornik Zlatko Dalić. “Bila je lijepa atmosfera na treningu, puno mladih ljudi, djece… Lopta je pogodila dječaka na tribini slučajno, ali sve je riješeno. Idemo dalje, zaista je bilo lijepo. Puna podrška”, rekao je Dalić.

Komentari

komentara

« Povratak