BREAKING! Pred nama je novi senzacionalni transfer! Je li moguće da će i on u Kinu?

FOTO:

Otkako je napustio redove Real Madrida forma Argentinca Angela Di Marijeje u nevjerojatnom padu. Čitav Otok očekivao je od njega da bude jedan od nosioca igre Manchester Uniteda, ali nakon kratke epizode u dresu ‘crvenih vragova’ put ga je odveo prema PSG-u gdje se također nije najbolje snašao. Parižani su već doveli svoje prvo veliko pojačanje, Nijemca Julijana Draxleraza 35 milijuna eura što bi drugim riječima moglo značiti i Di Marijin kraj na Parku prinčeva.

Francuski list L’Equipe tvrdi kako je menadžer JorgeMendes već u pregovarima s Kinezima, ali ime novog kluba Argentinca još uvijek nije poznato kao niti plaća koju bi Di Marija trebao imati, ali svakako je riječ o suludoj cifri.

Veliki novac kojeg Kinezi nude glavni je razlog ogromnog egzodusa nogometaša koji se sve češće u posljednje vrijeme odlučuju za odlazak u Aziju. Iako je Di Mariji tek 28 godina, ne bi trebalo čuditi ako se Argentinac odluči na ovakav potez obzirom kako niti glavni strateg Parižana, Unai Emery nije zadovoljan njegovom igrom u posljednje vrijeme.

Kako prenose Francuzi, ukoliko Kinezi sve dogovore s Mendesom, PSG-u bi od transfera trbalo pripati oko 80-ak milijuna eura.

Izvor: sportske novosti

Komentari

komentara

« Povratak