U Rijeci su šokirani! Propao je transfer Nikice Jelavića!

FOTO: Getty

Kako piše portal novilist.hr izgleda kako je propao već dogovoreni transfer Nikice Jelavića u Rijeku! U Rijeci su šokirani ovim ishodom…

Ništa bez odštete

Bivši napadač Vatrenih bio je jako zagrijan za odlazak u Rijeku, ali njegov klub Beijing Renhe ne želi ga pustiti bez odštete, koju Rijeka u ovom trenutku ne želi platiti. Nikica nije uspio raskinuti ugovor s njima, pa je povratak u HNL propao.

“Iako smo sve dogovorili s igračem on nažalost nije uspio riješiti svoju situaciju u Kini. Klub mu je naložio da se mora vratiti u Kinu, a mi više nismo mogli čekati”, rekao je zamjenik sportskoga direktora “bijelih” Ivan Mance, koji nije odbacio mogućnost da “Rijeka” u idućih nekoliko dana angažira nekog drugog napadača.

Trener Rijeke Matjaž Kek već je počeo slagati momčad zbog Jelavića, ali sada će morati promijeniti planove kako bi zadržao šest bodova prednosti ispred branitelja naslova.
Ipak, Kek do početka drugog dijela sezone očekuje dolazak jednog braniča, a često se spominje Ante Kulušić.

https://nogometne-vijesti.hr/europski-nogomet/mario-pasalic-svojim-pogotkom-uspio-rasplakati-legendarnog-komentatora-tiziana-crudelija/

 

Komentari

komentara

« Povratak