BRUTALNA DOMINACIJA: Ova dva giganta postavila su nevjerojatni rekord u ‘ligama petica’!

FOTO:

Istina, nogomet je danas zaista izjednačen i svi koristimo već poznatu frazu kako svi igraju nogomet. No, za neke je to jednostavno uistinu lagano. Tu se naravno misli na francuski PSG i talijanski Juventus. Slažete li se kako ova dva kluba nemaju pravu konkurenciju? I to već godinama!

Pravo je čudo kako je Monaco u sezoni 2016/17 uzeo francusko prvenstvo pored ultra bogatog PSG-a.No, to je bio samo izuzetak. Danas ova dva giganta imaju nevjerojatnu dominaciju u Francuskoj i Italiji. Jednostavno ne postoji konkurencija koja im može barem malo zasmetati na vrhu. Jučer je to Juve pokazao protiv jednog Intera.

S osvojena 43 boda u prvih 15 kola, Juventus je izjednačio rekord PSG-a iz ove sezone, koji je također nakon 15 kola imao identičan učinak, a fascinantno je da nijedna momčad u pet najjačih europskih liga nikada nije imala takav početak sezone.

Parižani su kiksali upravo u 15. kolu kod Bordeauxa iako su vodili čak dva puta. Pobjedu su ispustili u kobnoj 84. minuti. Mali pad forme kod Neymara i ekipe osjetio se već u idućem kolu jer su remizirali kod slabašnog Strasbourga. Kod Juventusa je malo drugačija priča. ‘Stara dama’ kiksala je kod kuće protiv Genoe koja je prije nekoliko dana iz domaćeg Kupa ispala od trećeligaša! To ispadanje donijelo je i otkaz hrvatskom treneru, Ivanu Juriću.

MI HRVATI SMO ČUDO: POGLEDAJTE KAKO JE POZNATI PORTAL OCIJENIO HRVATE NA UTAKMICI JUVENTUS – INTER!

Komentari

komentara

« Povratak