BRUTALNA NAJAVA: Luis Enrique poslao jasnu poruku Vatrenima!

FOTO:

Započelo je novo natjecanje UEFA-e koje se zove Liga nacija. Hrvatska je smještena u Ligu A, koja je naravno najsnažnija liga. Ždrijeb nas je bacio u grupu D zajedno sa Španjolskom i Engleskom. Prva utakmica naše skupine na rasporedu je sutra,  a igrat će Engleska i Španjolska na Wembleyu.

LUIS ENRIQUE IDE U NAPAD!

Presicu je tako danas odradio Luis Enrique, izbornik Španjolske. Bivši trener Barcelone otkrio je kakvu Španjolsku želi vidjeti dok je on na klupi:

„Igrat ćemo napadački, imati loptu u svom posjedu te stvarati prilike. Kada ne budemo imali loptu visoko ćemo i agresivno pritiskati protivničku obranu“, rekao je 48-godišnji Enrique na konferenciji za medije uoči okršaja na Wembleyu.

U utorak će, pak, Španjolska ugostiti Hrvatsku u Elcheu u svojoj drugoj utakmici u Ligi nacija. Pobjedama u ova dva susreta Enrique želi vratiti Španjolsku u vrh svjetskog nogometa.

„Španjolska je bila uzor drugima, momčad koju je poznavao čitav svijet“, istaknuo je. Od 2008. godine do 2012. bilo je njeno zlatno razdoblje okrunjeno s dva naslova europskog prvaka te jednim najboljeg na svijetu. Od tada na iduća tri natjecanja nije prošla dalje od osmine finala. Nakon ispadanja od domaćina Rusije prije mjesec i pol dana kormilo je preuzeo bivši Barcelonin trener.

Izbornik je na kraju dao do znanja kao želi maksimalni učinak te da ga posebno veseli okršaj protiv Hrvata idućeg utorka.

POGUBLJENI DANAC: NIJE ZNAO ZA BOJKOT I UMALO ZAVRŠIO U SLOVAČKOJ!

NESLAVNA LISTA: Ovo su nogometaši koji su odbili igrati za Hrvatsku!

Komentari

komentara

« Povratak