BRUTALNA ZARADA: Evo koliko je Dinamo dobio zbog prodaje Rrahmanija u Napoli!

FOTO:

Kosovski reprezentativac, Amir Rrahmani, došao je na mala vrata u Dinamo Zagreb. Potom je još i tiše otišao u talijansku Hellas Veronu. A sada je ostvario transfer života…

Naime, jučer tijekom dana odjeknula je vijest kako je pao dogovor između Napolija i Verone oko transfera Rrahmanija. Kapetan Kosova ostat će do kraja sezone na posudbi u momčadi Ivana Jurića, koja će za njega dobiti čak 14 milijuna.

Iako su se u Dinamu mogli gristi jer i sami nisu zaradili više na Rrahmaniju, kojeg su 2016. RNK Splitu platili 1,2 milijuna, može ih utješiti činjenica da će i od ovog transfera dobiti jako lijep iznos.

Naime, prilikom prodaje Veroni u ugovoru je bila klauzula prema kojoj će Dinamo dobiti 10 posto od sljedećeg transfera, što znači da mu na ime Rrahmanijevog odlaska u Napoli pripada 1,4 milijuna eura. U prijevodu, u Maksimir će stići skoro pa jednak iznos onome za koji su ga prodali.

Rrahmani u Dinamu nije bio u prvom planu i češće je igrao beka nego na prirodnoj poziciji stopera, ali u Veroni je bio nezamjenjiv i iz igre je u prvih 18 kola izbivao samo 11 minuta. Odlične igre u ligi puno jačoj od HNL-a drastično su mu podignule cijenu i omogućile mu veliki transfer te bogati ugovor, prema kojem bi u sljedećih pet sezona trebao zarađivati 1,8 milijuna eura godišnje.

SAPUNICA JE GOTOVA: DANI OLMO NAPOKON IMA NOVI KLUB!

Ovo je zbilja nevjerojatno: Modrić je taj trenutak čekao čak sedam i pol godina!

Komentari

komentara

« Povratak