Brutalno iskreni Jeličić sa stilom poslao poruku čelnim ljudima u Hajduku, dotaknuo se i Rijeke!

FOTO:

Joško Jeličić već dugo godina radi kao stručni komentator na televiziji, a većina će se složiti s njegovim komentarima.

Uvijek iskren, stoji iza onoga što kaže bez obzira što se neki i naljute na njegove komentare. Za kraj je prokomentirao situaciju u HNL-u, a najviše se dotaknuo situacije u Hajduku.

“Rezime ovih šest mjeseci pokazuje nesposobnost i manjak stručne sportske politike u Hajduku. Četvrti su, ispali su iz Kupa… Hajduk nema ni prepoznatljivost ni identitet. Napravljena je katastrofalna selekcija, oni koji su odbačeni danas nose Rijeku. Doveli su tri centralna napadača, a nemaju krilnog. Svoju nesposobnost pokušavaju zamagliti sudačkim pogreškama koje smo javno detektirali…”

“Rijeka se mora poduplati na određenim pozicijama. Kad im nema glavnih igrača, pada im intenzitet igre. Temelj današnjeg nogometa je presing, taj intenzintet danas nitko u HNL-u ne može pratiti, a upravo to ima Rijeka”, rekao je Joško Jeličić.

“Drago mi je što je gospodin Kek na jedan način promijenio nogometnu filozofiju. Igraju sjajan presinga, ali sad su dobili igrače koji igraju između linija, poput Andrijaševića. Isto tako, sad igraju i s dva, a ne tri defenzivna vezna”, završio je Joško.

Komentari

komentara

« Povratak