BRZ OPORAVAK: Bivši nogometaš Dinama ima tumor na testisu

FOTO:

Bivši nogometaš Dinama Bojan Knežević (25) na Instagramu je objavio da ima tumor na testisu. Podijelio je fotografiju iz bolničkog kreveta i objavio da će u utorak biti podvrgnut operaciji. Nakon toga će se obaviti daljnje pretrage i znat će se više informacija o tumoru.

Knežević je za Dinamo debitirao sa samo 17 godina, a kao 19-godišnjak bio je u početnim postavama susreta Lige prvaka protiv Juventusa, Seville i Lyona. Nakon toga bio je na posudbama u Lokomotivi, ljubljanskoj Olimpiji i Kopru, ali bez većih uspjeha. Prije svega dva tjedna prešao je u Termoli, klub iz talijanske četvrte lige.

“Prije svega želim svima čestitati Sretnu Novu Godinu, puno sreće, ljubavi, uspjeha i naravno zdravlja! 😘 Nažalost moja nije počela dobro, dijagnosticiran mi je tumor desnog testisa te ću sutra biti podvrgnut operacijskom zahvatu navedenog. Više informacija i saznanja o vrsti tumora i ostalih bitnih stvari znati ću nakon daljnih pretraga nakon operacije. Za mene niti prva niti zadnja teška prepreka koja mi se našla na putu u ovih 25 godina života, iz svake sam izašao kao pobjednik, tako će biti i ovog puta. Jedino i zadnje što mogu napisati je LET’S DO IT !”, stoji u objavi na njegovom Instagramu.

Bojane, želimo ti brz oporavak i potpuno ozdravljenje!

Komentari

komentara

« Povratak