BUDUĆA ZVIJEZDA? Jedan od najvećih američkih talenata potpisao za Hajduk!

FOTO:

Splitski Hajduk je potpisao profesionalni ugovor s jednim od najdarovitijih američkih igrača svoje generacije. 16-godišnji veznjak Rokas Puktas postao je član Bijelih, javljaju američki mediji, jedno vrijeme je bio u školama nogometa Manchester Uniteda te Barceloninom pogonu u Kanzasu.

Označen je kao jedan od najvećih talenata do 17 godina, već je neko vrijeme trenirao u Hajduku jer je trebalo određeno vrijeme da se riješi problem registracije. Sada je to uspješno okončano te će američki igrač litavskih korijena moći i službeno nastupati na Poljudu.

Rokas je rođen 2004. godine, nastupao je za mlađe selekcije SAD-a, vjerojatno će prvo početi igrati u juniorskoj ili B momčadi Hajduka. Od njega se očekuje da postane buduća zvijezda hrvatskog prvoligaša no pred njim je dugačak put dokazivanja.

Talent očito posjeduje, vjerujemo da će Boro Primorac i ostali treneri znati od Puktasa napraviti gotovog igrača. Majstor s mora je nedavno dobio novog predsjednika i trenera dok se sportski direktor još traži…

Komentari

komentara

« Povratak