ČAČIĆ NE OPRAŠTA: Evo što je odlučio napraviti Dinamu!

FOTO:

Ante Čačić dobio je otkaz prošli tjedan nakon što je šokantno ispao iz polufinala Kupa na Šubićevcu kod Šibenika. Bilo je jasno nakon utakmice kako je to kraj njegovog drugog mandata u Maksimiru.

Uprava kluba, a i navijači kluba, bojali su se kako će ostankom Čačića dovesti pod upitnik osvajanje novog naslova prvaka Hrvatske. No, stigla je reakcija iz kluba pa je za novog trenera vrlo brzo postavljen Igor Bišćan, bivši igrač Dinama.

Ekipa iz kluba sada se mora pozabaviti s Čačićevom otpremninom. Naime, sad već bivšem treneru Dinama bi trebalo pripasti čak 1, 7 milijuna eura na ime otpremnine. SN pišu kako se pokušalo dogovoriti s Čačićem, ali bez uspjeha.

Ukoliko zaista inkasira tu cifru i mahne s njom svima u plavom domu na pozdrav, onda će to biti rekordna otpremnina za jednog trenera koja je ikada isplaćena u maksimirskim dvorima.

Čisto radi usporedbe, Nenad Bjelica je prije točno tri godine na ime otpremnine dobio 1,1 milijuna eura, ali on je oprostio Modrima čak 1,4 milijuna, jer da je isplaćen do kraja zaradio bi ukupno oko 2,5 milijuna eura.

Također, svojevremeno je i Vahid Halilhodžić otišao iz Dinama sa zgodnom otpremninom, također se radilo o sporazumnom raskidu ugovora, a Vaha je sa sobom iz plavog doma ponio 915.000 eura.

Komentari

komentara

« Povratak