ČAČIĆ ODLAZI? Evo što su navijači Dinama napravili treneru nakon posrtaja u Varaždinu!

FOTO: HINA

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb nije nastavio pobjednički niz u domaćem prvenstvu. U četvrtom kolu Modri su remizirali na gostovanju kod Varaždina 1:1.

Dinamo je poveo u sudačkoj nadoknadi prvog dijela kada je zabio Dario Špikić nakon asistencije Petra Bočkaja. Veliki bod Varaždinu donio je 22-godišnji napadač Michele Šego. Nakon utakmice trener Dinama, Ante Čačić, kazao je:

“Kad završi 1:1 nismo sretni jer smo uvjetno rečeno razmaženi i očekujemo da Dinamo u svakoj utakmici pobijedi. Ovo je nama sedma utakmica u 21 dan, dosta je umora, a čeka nas dvoboj sezone. Morali smo voditi računa da se energetski previše ne potrošimo, u tome nismo uspjeli, najveće zasluge pripadaju domaćinima koji su se bespoštedno borili. Imali smo previše pojedinačnih pogrešaka i tako izgubili tečnost u igri. Moramo se obnoviti energetski za utorak, Razumijem navijače koji žele da Dinamo uvijek bude na sto posto, ali to u sportu nije tako. Nismo dobro držali loptu i to je dalo šansu protivniku”.

A Sportske novosti pišu kako se tijekom presice u Varaždinu dogodila vrlo neugodna situacija po trenera Čačića. Naime, ispod prozora navijači su skandirali: “Čačiću odlazi”. Na to je trener Dinama kazao:

“Navijače razumijem, oni su naša potpora cijelo vrijeme. Uvijek je pedro trener, uzimam odgovornost na sebe. I naši navijači moraju razumjeti da smo od krvi i mesa i imamo pravo na loš dan. Nismo ostvarili što smo željeli…”.

Pred Dinamom je sada uzvratni susret trećeg pretkola Lige prvaka protiv Ludogoreca, a utakmica je na rasporedu u utorak.

Komentari

komentara

« Povratak