ČAČIĆU PRIJETI OTKAZ? Evo što kaže na priče o odlasku iz Dinama!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb neočekivano je kiksao u zaostaloj utakmici 12. kola na gostovanju kod Istre (1:0). Jedini pogodak na utakmici postigao je Darwin Matheus, i to u 92. minuti.

Puljani su tako gurnuli Modre u krizu jer Čačić i društvo za pobjedu ne znaju već tri utakmice zaredom! Nakon što su razbili Hajduk 4:0, Dinamo je remizirao protiv Osijeka da bi potom izgubio od Šibenika te sada od Istre.

“Devedeset minuta smo nastojali izvući što je moguće više, ali nažalost skor je nula bodova i poraz u zadnjoj minuti. Ovako na brzinu je teško analizirati, ali činjenica je da smo momčad koja je težila doći do rezultata, koja je imala šanse koje nije iskoristila, a domaćin je bio organiziran i spreman priprijetiti”, rekao je Čačić nakon utakmice i dodao:

“Moram konstatirati da nam je jako teško igrati na ovakvim terenima. Teško je kombinirati, a Istra je to znala iskoristiti. Moramo se koncentrirati na ono što dolazi, a imali smo i dosta problema sa sastavom. Ali ne mogu biti zadovoljan jer smo u tri utakmice osvojili samo jedan bod. Čestitam Istri na zasluženoj pobjedi.”

Nakon utakmice Čačića je čak dočekalo pitanje boji li se mogućeg otkaza, a na to je kazao: “Čega da se bojim? Imam previše godina. Zna se čega se bojim najviše.”

Komentari

komentara

« Povratak