CADENA SER: Svađa njega i Messija, ovo je bio trenutak kada je Setien zapravo dobio otkaz u Barceloni!

FOTO:

Španjolski mediji su došli do novih saznanja koja se tiču Messija i bivšeg trenera Setiena. Opće je poznato kako Quique Setien nije imao dobar odnos sa najistaknutijim članovima Barcine svlačionice, sam bivši trener je rekao kako je Messija bilo teško voditi.

Barcelonina prošla sezona je bila vrlo neuspješna, završili su drugi iza mrskog rivala madridskog Reala, protiv Bayerna u Ligi prvaka su doživjeli pravi potop. Glavnim krivcem je označen naravno Setien, Leo Messi je ipak božanstvo na Camp Nou i njega se ne dira.

Kap koja je prelila času i odlučila trenerovu sudbinu bila je svađa u svlačionici nakon remija protiv Celte Vigo, javlja Cadena SER. Setien je bio vrlo nezadovoljan remijem jer su bili u velikoj borbi sa Realom nekoliko kola prije kraja La Lige. Trener je napao igrače a to se nije svidjelo Messiju koji ga je povišenim tonom zamolio da ima više poštovanja prema cijeloj ekipi.

Ovaj mu je na to pomalo naivno odgovorio: ”Ako ti se ne sviđa ono što ja kažem, ovdje su ti vrata.”

Messi se na taj odgovor samo nasmijao jer je znao da će Setien uskoro dobiti otkaz. Quique je nedavno u medijima izjavio kako je Messi najbolji ikada ali ga je jako teško voditi…

“S njim nije lako. Postoji jedno njegovo drugo lice iza ovoga koje se vidi prema vani i teško je nositi se s njim. To je zapravo svojstveno svim velikim sportašima, a to ste dobro mogli vidjeti u dokumentarcu o Michaelu Jordanu.” – rekao je te dodao da kapetan Blaugrane ne priča mnogo ali vam na svoj način pokaže kako želi da stvari funkcioniraju.

Komentari

komentara

« Povratak