ČAK I ON RIGA VATRU: Paolo Tramezzani žestoko kritizirao naše suce!

FOTO:

Paolo Tramezzani i njegova Istra 1961 izgubili su jučer od Rijeke 0:2 u sklopu 30. kola HNL-a. Talijanski trener izgubio je živce zbog sudaca:

“Nikad ne pričam o sucima, ali kada sam prvi put htio pričati sa sucem kao muškarac s muškarcem, kada sam samo htio s njim korektno popričati, on mi je došao sa žutim kartonom. Nikad mi se prije to u karijeri nije dogodilo. Uvijek se prema njima odnosim s poštovanjem, ne mogu vjerovati da su došli u naš dom i ovdje se sprdati s nama. Dosad sam imao poštovanja prema svima, ali od sutra više neću imati”, rekao je pa se osvrnuo na utakmicu:

“Pravi derbi, muški. Odigrali smo kako smo dogovorili, agresivno. Koštala nas je kvaliteta Marka Pjace. Čekali smo svoju šansu, a mi smo dobili gol iz prekida koji je bio presudan. Pomazalo se da kad se lomi utakmica, oni su najjači”, priča i nastavlja:

“Igrali smo dobro, bili smo dobri u duelima, imali smo hrabrosti i zapravo ne vidim razliku između moje i protivničke momčadi. Iznimno sam ponosan na svoje dečke. Duh moje momčadi bio je veličanstven. Dobro su reagirali, nisu gubili lopte i napravili su sve što se može u ovom trenutku. To je sve što sam tražio od njih. Ako nastavimo u ovom smjeru, siguran sam da ćemo biti spremni za sljedeću sezonu.”

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak