Lakrdija se nastavlja: CAS još jednom odgodio odluku o Ademiju!

FOTO:

Iako se konačna odluka o slučaju Arijanu Ademi očekivala u petak, Dinamo i navijači su još jednom ‘izvisili’! Gotovo je nevjerojatno da Sportski arbitražni sud u Lausanni (CAS) ovoliko rasteže nad odlukom koju javnost u Hrvatskoj i Makedoniji s nestrpljenjem iščekuje.

Je li Ademi kriv? Je li namjerno koristio nedopuštena sredstva koja su mu pronađena u krvi nakon veličanstvene pobjede Dinama nad Arsenalom?

Dinamo i igrač su potpuno uvjerni u nedužnost, zbog toga su pokrenuli i žalbu na suspenziju od velike četiri godine, a s obzirom na to da CAS gotovo nikada ne odugovlači ovoliko sa svojom odlukom, čini se da i oni znaju tko je u pravu, a tko u krivu.

Ademi je do sada izgubio već godinu i pol dana nogometa, a Dinamo ga i dalje vjerno čeka. Barem do 2020. godine, do kada Makedonac ima profesionalni ugovor s hrvatskim klubom.

I nastavit će ga čekati do nove sezone, jer ako Ademija oslobode krivnje, teško će zaigrati ove godine. A onda je pred njim dokazivanje… Makedonac je svoju posljednju službenu utakmicu (protiv Intera) odradio još 3. listopada 2015. godine, ali u svibnju će napuniti 26 godina i ima još dosta vremena.

A kada ćemo uistinu dočekati odluku o Ademiju? Teško je reći s obzirom na sve nepredvidivosti u slučaju. Ali ona je blizu, po nekoj zdravoj logici možemo zaključiti da bi se do kraja mjeseca sve trebalo znati. Pa neće valjda još jednom odgoditi…

https://nogometne-vijesti.hr/europski-nogomet/juventusova-ljetna-trznica-kupiti-mlado-domace-proizvodnje-oslabiti-protivnike-pojacati-se-europu/

IZVOR: Goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak