Čeka se još samo službena potvrda: Sead Kolašinac na ljeto pojačava uspavanog giganta!

FOTO:

Vrlo popularna facebook stranica Milan Fans danas je objavila kako će njihov klub pojačati BIH nogometaš Sead Kolašinac! Nogometaš je prihvatio uvjete i čeka se službena potvrda…

Veliko pojačanje

Ovu vijest prije svih prenio je Mediaset, portal koji je u vlasništvu Silvija Berlusconija, a oni navode da je dogovor već postignut. U tekstu se dodaje kako je sportsi direktor Milana, Marco Fassone, otišao u Njemačku kako bi dogovorio transfer.

Sead Kolašinac je 23-godišnji nogometaš Schalkea 04. Igra na poziciji lijevog beka, a ovog ljeta mu istječe ugovor s njemačkim klubom. BIH reprezentativac prošao je gotovo sve uzraste u Njemačkoj reprezentaciji, ali se ipak odlučio zaigrati za svoju domovinu.

“Njemačka mi je dala puno toga, ali odlučio sam srcem!”, rekao je 2013. godine. Bio je član reprezentacije BIH koja je nastupila na SP 2014. godine u Brazilu.

Sead je danas jedan od najtraženijih nogometaša u Europi. Izgledalo je kako će završiti kod Guardiole u Manchesteru ili Juventusu, ali Milan je izgleda bio brži i konkretniji.

https://nogometne-vijesti.hr/hrvatski-nogomet/hrvatska-ce-dvoboju-kod-estonije-imati-novog-kapetana-li-zasluzio-kapetansku-traku/

Komentari

komentara

« Povratak