ČEKA SE ODGOVOR ZLATANA: Hakan Calhanoglu žestoko napao Ibrahimovića!

FOTO:

Turski reprezentativac te član talijanskog Intera, Hakan Calhanoglu, gotovo pa sigurno je jedan od najvećih pehista u nogometu.

Naime, prošle sezone talijanski prvak bio je Inter, a Turčin je sve to morao gledati kao igrač AC Milana da bi se tijekom ljeta kao besplatni igrač pridružio prvacima. No, ove sezone prvak je postao AC Milan dok je drugo mjesto zauzeo upravo Inter.

A jučer je Hakan odlučio malo bocnuti Zlatana Ibrahimovića, švedskog velikana za kojeg mnogi tvrde kako je upravo glavni ‘krivac’ jer se Scudetto vratio u ruke Milana:

“Zlatan voli privlačiti pažnju. Ove godine nije napravio ništa, ničime nije pridonio momčadi. Uopće nije igrao. Ali on radi sve da privuče pažnju navijača. On tako živi. Ima 40 godina. Da ja imam 40 godina, ne bih se ponašao kao on”, rekao je veznjak Intera u razgovoru za Tivibu Spor.

Ibrahimović je ove sezone nastupio u 27 utakmica i zabio osam golova za Milan. Drugi dio sezone proveo je većinom oporavljajući se od operacije koljena. Calhanoglu je prošle sezone, kad je Inter osvojio naslov prvaka, bio u Milanu, a ove, kad je Milan osvojio titulu, u Interu. Prilikom proslave naslova prvaka navijači Milana i Ibrahimović zajedno su pjevali pjesme koje su vrijeđale Calhanoglua.

Navijači s nestrpljenjem očekuju uzvrat Zlatana…

Komentari

komentara

« Povratak