ČELNIK BIJELO-PLAVIH: „Dinamo je dobrodošao u naš novi dom na Pampasu!“

FOTO:

Zagebački Dinamo bi uskoro trebao krenuti u izgradnju novog stadiona. Planira se rušenje Maksimira i izgradnja potpuno novog objekta, predsjednik Barišić je na skupštini kluba rekao kako europske utakmice Modri žele igrati u Osijeku, splitski Poljud ipak je malo nerealna priča.

Dužan mu nije ostao ni čelnik NK Osijeka, Ivan Meštrović.

“Iz Dinama nas još nitko nije službeno zvao, vidio sam da je gospodin Mirko Barišić najavio kako će Dinamo europske utakmice igrati u Osijeku i naravno da su dobrodošli u naš dom, baš kao i svi ostali klubovi. Naš će stadion na Pampasu biti gotov tijekom 2020. godine. Tamo bismo do kraja iduće godine trebali odigrati prvu utakmicu. Kapacitet će biti 13.000 ljudi” – izjavio je za portal 24 sata.

Istaknuo je kako je u sjajnim odnosima sa Mirko Barišićem te da je njegov klub dobrodošao u grad na Dravi.

“Kome će ići novac od ulaznica, kako će se organizirati utakmice još moramo dogovoriti jer još nismo počeli razgovore. Sretan sam jer je čovjek poput Mirka Barišića rekao kako će Dinamo biti domaćin u Osijeku. On je moj obiteljski prijatelj, nas vežu godine i godine prijateljstva. On i moj pokojni djed Adam Meštrović sudjelovali su u Hrvatskom proljeću. Bili su veliki prijatelji. Mirko je dobrodošao je u moju kuću i na naš stadion. Mi ćemo se iz Gradskog vrta samo preseliti na novi stadion, a da nije tako, dok ćemo izgradnju novog, naravno da bi nam prvi izbor za europske utakmice bio Maksimir. Hvala Bogu da će se krenuti u gradnju stadiona u Zagrebu,”

Jest, sve je to krasno, ali problem shttps://nogometne-vijesti.hr/bomba-na-poljudu-proslavljeni-hrvatski-reprezentativac-i-jedan-od-cirinih-sinova-postaje-spasitelj-hajduka/e javlja u zaraćenim skupinama Kohorte i BBB-a. Policijske snage će imati pune ruke posla i morati pažljivo organizirati europske utakmice hrvatskog prvaka.

PA OVO JE KATASTROFA: OBJAVLJEN DRES U KOJEM ĆE HRVATSKA NAVODNO IGRATI NA EURU

BOMBA NA POLJUDU: Proslavljeni hrvatski reprezentativac i jedan od „Ćirinih sinova“ postaje spasitelj Hajduka!

Komentari

komentara

« Povratak