CHIELLINI O PORAZU U FINALU PROTIV REALA: “Padali smo s nogu, a Mandžo je jedva…”

FOTO:

Talijanski stoper Giorgio Chiellini jedan je od najboljih braniča u posljednjih desetak godina. Ikona Juventusa postala je zaštitni znak tog talijanskog velikana, ali sigurno je da žali za uspjehom koji su sanjali u Ligi prvaka.

Naime, Juve je 2012. godine započeo čudesnu dominaciju u talijanskoj Serie A koja traje i danas ali tom klubu nedostaje naslov Lige prvaka. Bili su jako blizu ali u finalu 2015. godine kobna je bila Barcelona dok je dvije godine poslije prejak protivnik bio Real Madrid.

Giorgio Chiellini i dalje vjeruje da su taj trofej ‘bianconeri’ praktički uručili Madriđanima. On smatra kako je razlog što su Španjolci pobijedili zapravo bio talijanski – umor. Poslije utakmice su se pojavile priče da je bilo puno svađe u svlačionici Talijana na poluvremenu, ali Chiellini to odbacuje u svojoj autobiografiji ‘Io Giorgio’.

“Nije to finale bilo ništa čudno. Ništa posebno se nije dogodilo. Mi smo samo bili umorni. Zašto bismo inače stali s borbom pri izjednačenom rezultatu? Nismo gubili 3-0, a i da jesmo ne bi imalo smisla.”, smatra on te zatim dodaje:

“Nije se dogodilo ništa posebno na poluvremenu. Nije se nitko svađao. Izgubili smo jer smo bili umorni. Bili smo jako iscrpljeni. Mandžukić je jedva hodao, a Pjanić isto. Obojica su dobila terapije za koljena dok je trener (Massimiliano Allegri, nap.a.) govorio.”,  ispričao je Chiellini.

“Ostali smo bez daha. Govorili smo si da ćemo se uspjeti vratiti. Bilo je tek 1-1, ali završilo je dramatično.”, zaključio je.

MODRIĆ DIRNUO ŠPANJOLSKU: TEŠKO BOLESNOM DJEČAKU DAO NAJLJEPŠI ROĐENDANSKI POKLON

TEK SAD SI PROGOVORIO? Zvijezda Bayern Munchena spustio Kovaču…

Komentari

komentara

« Povratak