CICO KRANJČAR OTKRIO VIJEST KOJA ĆE RASTUŽITI MNOGE…

Zlatko Kranjčar otkrio je za Goal.hr kako je karijera njegovog sina Nike vrlo vjerojatno gotova.

“Nije mi još to decidirano rekao, vjerujem da ni on nije baš 100 posto siguran, ali čini mi se da je vrlo blizu odluke da završi igračku karijeru. Kažem, nije to još izgovorio, ali mislim da više neće igrati”, kaže Cico.

Problem je, naravno, u godini proizvodnje, ali prije svega je zdravstvene prirode. Koljeno operirano krajem 2016. nikako se ne oporavlja kako bi trebalo za vrhunski nogomet.

“Istina je da nije više ni mlad, ima 33 godine, ali to koljeno je puno veći problem. U totalnom je kaosu. Kad odigra jednu utakmicu, mora sljedeće dvije propustiti da bi se oporavio. Zato i kažem da mi se čini da je došao kraj”, kazao je Cico.

Za Hrvatsku je odigrao 81 utakmicu i zabio 16 golova, a na klupskom planu živio buran život. Kapetan u Dinamu kao tinejdžer, a zatim “izdajnik” u Zagrebu i idol u Splitu.

Preko Hajduka je otišao u Englesku, stvorio posebnu vezu s Harryjem Redknappom – trenirao ga je u Portsmouthu, Tottenhamu i Queens Park Rangersu – bio je dio čuvenoga “Crottenhama”, prošao Ukrajinu, Ameriku i Škotsku, mijenjao frizure i driblao bekove. A sad je stiglo vrijeme za novi život.

“Hoće li biti trener? Ha, upisao je trenersku akademiju, ali sumnjam da će se baviti tim poslom. Nije on taj tip. Prije bih rekao da će otići u nekakav menadžment… Iako, tko zna što će on odlučiti za koju godinu, sve je moguće”, kaže tata Cico.

KAKVA KRAĐA: Hajduk ukrao Dinamu još jednog velikog talenta!

Goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak