Cico: Ovo ni u najružnijem snu nisam mogao sanjati (HNL)

FOTO:

Nakon što je podnio ostavku na mjestu trenera Dinama, Cico Kranjčar maknuo se od medijske gužve i otišao u Beč. Podsjetimo, Modri su dožvjeli debakl na Rujevici gdje ih je Rijeka svladala 5:2, a legenda zagrebačkog kluba je bez previše oklijevanja odlučila kako je najbolje maknuti se s klupe. Evo kako svoj potez i spomenutu utakmicu protiv Rijeke komentira hladne glave. 

“Iako je i prije postojao pritisak, moral mi je nalagao da podnesem ostavku. I nakon ovih nekoliko dana nisam uopće preispitivao svoju odluku. Sve je odmah bilo jasno. Ostavku sam dao jer držim da je to bilo najbolje nakon tri poraza, a zaista je normalno otići nakon onakvog poraza od Rijeke. Kad onako izgubiš, kad ti momčad onako izgleda na travnjaku, moraš reagirati. Nisam imao pravo ne reagirati, jednostavno se nakon takve utakmice podnosi ostavka i – točka”, rekao je Cico Kranjčar za Sportske novosti pa dodao kako zapravo ni ne razumije zašto je njegova momčad onako loše izgledala na Rujevici:

“Taj poraz i ta igra i dan-danas nakon nekoliko neprospavanih noći su mi neobjašnjivi! Na to pitanje nemam odgovor. Ne mogu objasniti, stvarno ne znam. Jednostavno nezamislivo, nisam niti u najružnijem snu mogao sanjati da ćemo odigrati onakvu utakmicu. Moralan sam čovjek, znam kad je vrijeme za odlazak. Ja sam veliki dinamovac i svome klubu uvijek želim sve najbolje. Nisam želio da dođe do mogućeg još većeg pada, do još lošijih igara, da se možda ugrozi i prvenstvo. Osjetio sam kako je došlo vrijeme da se povučem, kako bi se pokušalo s novim trenerom. Možda novi trener donese nešto novo.”

Komentari

komentara

« Povratak