CIJENA JE POZNATA: Ovaj klub želi dovesti Xabi Alonsa za trenera!

FOTO:

Xabi Alonso radi fantastičan posao kao trener Bayer Leverkusena. Pred njim je osvajanje Bundeslige, a u igru su još što se tiče Europske lige i njemačkog kupa.

No, njemačke medije zabavljaju razne priče o njegovoj sljedećoj destinaciji pa ga tako sele u Bayern Munchen, Liverpool i Real Madrid. Španjolac visoko kotira među ovim klubovima, ali zasad je samo poznato da Bayern i Liverpool moraju tražiti novog trenera, dok je Ancelotti ipak čvrsto vezan za Madriđane.

A poznati Skyev novinar, Florian Plettenberg, tvrdi kako je Xabi Alonso daleko najozbiljniji kandidat za novog trenera Bayern Munchena. Plettenberg isto tako navodi da 42-godišnji Alonso u ugovoru nema izlaznu klauzulu, ali ima usmeno obećanje vodstva Bayera da će ga pustiti ako stigne odgovarajuća ponuda Bayerna ili Liverpoola.

Također španjolski strateg ne bi imao ništa protiv preuzimanja bavarskog giganta gdje je proveo svoje posljednje tri sezone u igračkoj karijeri. S obzirom na to da nema klauzule, Bayern i Bayer morali bi dogovoriti odštetu za hit-trenera liga Petice.

Prema Skyu, Bayern bi morao platiti između 15 i 25 milijuna eura kako bi Alonso stigao u München na ljeto ove godine. Odluče li nagodinu dogovoriti ovaj posao, tada će vrijediti izlazna klauzula od 15 milijuna eura.

Za analizu utakmice Braga – Sporting kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak